Ter afsluiting van het muzikale jaar 2011 – 2012 heeft muziekvereniging Prinses Marijke zaterdag- middag op een zonovergoten Marktplein te Geldermalsen een concert gegeven.

Niet alleen het grote orkest, onder leiding van Willem Stoops was daarbij present. Ook het jeugdorkest heeft goed van zich laten horen. Zij beten onder leiding van Sylvie de Lyon de spits af, waarna de klanken van het groot orkest volgden. Leerlingen van het Blaasmuziek is Cool project op D’n Bogerd  waren de zeer speciale gastspelers deze middag! Zij waren na het project verder gegaan met proeflessen via Prinses Marijke en sloten zo deze muzikale periode af met een echte publieke voorstelling. Ze hadden zich goed voorbereid op hun optreden en leken dan ook helemaal niet zenuwachtig!

Al met al was deze zaterdagmiddag een waardige afsluiting van een seizoen vol muziek, van het geven van concerten tot muzikaal educatieve projecten.

Volgend jaar gaat Prinses Marijke weer met veel plezier verder en start dan zelfs met een algemene muzikale vormingsklas (Music&Fun4Kids). Dé ideale gelegenheid om met muziek en muziekinstrumenten kennis te maken zonder dat je meteen hoeft te weten op welk instrument je verder wilt spelen! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Belangrijk nieuws is dat de repetitie avond van het groot orkest na de zomervakantie voortaan op maandagavond zal zijn. Belangstellenden zijn met ingang van maandag 20 augustus van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze verenigingsgebouw ‘De Sleutel’ aan het Maximaplein te Geldermalsen.

Laatste Nieuws

e-Boekhouden.nl
Copyright