De Inzeepdag, zoals we die afgelopen zaterdag gehouden hebben, is bedoeld om het nieuwe seizoen muzikaal goed te beginnen.

Een dag lang samen leuk en leerzaam repeteren, maar ook zo nodig na een zomervakantie, waarin meestal minder actief muziek gemaakt wordt dan gewoonlijk.

I.v.m. de nog altijd heersende corona-maatregelen, hebben we ons slagwerk naar het Dorpshuis in Meteren moeten verhuizen. Ons eigen gebouw is te klein om met ons orkest 1,5 meter afstand te houden. Dus voor de zaterdag, vroeg op. Met ons allen was dat zo gepiept.
Om 10:00 uur startte de repetitie voor het Hoofdorkest. Tussen de middag lunchen. Gezellig bijkletsen over de vakantie, de muziek, etc. en daarna weer vol aan de bak.
's Middags heeft onze jeugd in de vorm van het Instaporkest en Leerlingenorkest eveneens in Meteren gerepeteerd. Een heel andere ruimte wat dan ook ineens heel anders klinkt.

Met het Zomerconcert, van vrijdagavond 18 september a.s. in Geldermalsen, in zicht, is er nog veel werk wat verzet moet worden. Maar dat gaat ons wel lukken.
Veel zin in een nieuw muzikaal seizoen!

Zomerconcert
Wanneer: Vrijdagavond 18 september 2020
Aanvang: 19:30 uur
Plaats: Markt Geldermalsen

 

 

 IMG 5155 2

Laatste Nieuws

e-Boekhouden.nl
Copyright