IMG 5155 2

Op vrijdag 10 juli sloten de kinderen van Music&Fun4Kids de cursus af met een spetterend optreden voor hun ouders in muziekgebouw de Sleutel van MPM Geldermalsen.

Het enthousiasme spatte er vanaf en werkte aanstekelijk op het aanwezige publiek dat zichtbaar en hoorbaar genoot van deze jonge muzikantjes. Aan het eind van het miniconcert ontvingen de kinderen uit handen van hun docent Aria Stoops een diploma. Zes van de zeven kinderen vinden muziek maken zo leuk dat zij een instrument willen gaan bespelen bij MPM of elders. Music&Fun4Kids is een leuke en leerzame cursus voor kinderen uit groep 4 en 5 van het basisonderwijs. Zij leren de algemene muzikale basisbegrippen en ontwikkelen door veel samen te zingen en muziek te maken hun melodisch en ritmisch gevoel. Ook maken zij kennis met en bespelen zij alle instrumenten van het fanfareorkest.

In september start weer een nieuwe cursus Music&Fun4Kids. U kunt uw zoon/dochter opgeven bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook voor meer informatie kunt u naar dit adres mailen.

Laatste Nieuws

e-Boekhouden.nl
Copyright