In 2024 viert Muziekvereniging Prinses Marijke haar 60-jarig jubileum. Om dit te vieren, organiseren wij dit jaar een aantal leuke muzikale evenementen.

Na het grote succes van onze eerdere edities van De Betuwe Cup in 2014, 2015 en 2019, laten wij jullie met veel plezier weten dat wij ook dit jaar, als onderdeel van ons jubileum, De Betuwe Cup organiseren. We beschikken wederom over een schitterende locatie zodat alle deelnemers zich van hun beste kant kunnen laten zien en horen.

Elk deelnemend orkest speelt twee muziekstukken, waarvan één stuk kritisch zal worden beoordeeld door twee juryleden. Kortom, een inspeelwerk en een te beoordelen werk. De uit te voeren werken kunnen jullie zelf bepalen. Elk orkest speelt op haar eigen niveau en ontvangt aan het einde van de dag een uitgebreid verslag met de bevindingen van de jury. Er wordt ingeschreven en gejureerd volgens het divisiestelsel van de KNMO (1e divisie, 2e divisie, 3e divisie etc.). Orkesten die uitkomen in de 3e, 4e of 5e divisie mogen een programma spelen van maximaal 20 minuten. Oreksten die uitkomen in de 1e en 2e divisie hebben maixmaal 35 minuten.

De Betuwe Cup wordt niet georganiseerd onder toezicht van de KNMO. Het is dan ook niet van belang dat uw vereniging is aangesloten bij de KNMO of een andere landelijke muziekfederatie.

Het orkest dat gedurende deze dag het hoogste aantal punten heeft behaald, wint De Betuwe Cup 2024!

  • Wanneer: Zaterdag 19 oktober 2024
  • Waar: De Lingeborgh, Laan van Leeuwenstein 2, 4191 NB, Geldermalsen
  • Inschrijfgeld: € 110,-
  • Aanmelden: Vóór 15 april 2024 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het inschrijfformulier
  • Meer info: Liesbeth Kool, tel. 0345-57 70 22 of 06-47 58 03 59

 

Let op: de deelnemersplekken worden toegekend op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren.

Neem gerust contact met ons op indien er nog vragen zijn. Deze beantwoorden wij graag!

Graag ontmoeten we jullie op zaterdag 19 oktober 2024 in Geldermalsen.

e-Boekhouden.nl
Copyright