Connie WegbransConnie is geboren in Amstelveen, getrouwd en woont in Driel.
Op 7-jarige leeftijd kreeg ze les op Es-hoorn bij de “Bovenkerkse Fanfare”. Ze was heel enthousiast en apetrots toen zij op haar 15e jaar een "echte" hoorn van haar ouders kreeg: de waldhoorn.

Het was al snel duidelijk dat ze verder wilde in de muziek en ging naar het conservatorium. Ze studeerde hoorn aan het Rotterdams- en later het Brabants Conservatorium, waar ze in 1987 het diploma Docerend Musicus behaalde. Tijdens en na haar studie heeft ze bij verschillende orkesten gespeeld, voornamelijk bij RBO Sinfonia , een koorbegeleidingsorkest.

Toen ze in 1990 vanwege het werk van haar partner verhuisde van Rotterdam naar Driel moest ze haar draai wel een beetje zien te vinden. Langzamerhand kreeg ze ook hier steeds meer werk in de muziek. Ze heeft lesgegeven bij de muziekscholen van Barneveld, Gorinchem en bij verschillende muziekverenigingen: Concordia in Driel, Koninklijke Harmonie in Oosterbeek en muziekvereniging Excelsior in Bunschoten.

Momenteel geeft ze les bij Amicitia in Dodewaard, KNA in Ingen, K&V in Maurik en sinds 2015 ook bij Prinses Marijke Geldermalsen. Als hoorniste is ze actief in kopertrio “Quo Vadis", "De Dames van het Hoornkwartet" en het Nederlands Begeleidings Orkest.

In haar vrije tijd loopt ze graag hard, maar ook lange wandelingen staan regelmatig op het programma.

e-Boekhouden.nl
Copyright