GELDERMALSEN - Op zaterdag 5 maart heeft het opleidingsorkest van Muziekvereniging Prinses Marijke (MPM) onder leiding van Aria Stoops het jeugdfestival in Boxmeer gewonnen in de categorie muzikaliteit.

Het festival werd georganiseerd door de Boxmeersche Harmonie ter ere van hun 150 jarig jubileum. Het opleidingsorkest van MPM speelde een inspeelwerk en twee werken ter beoordeling. Bij het laatste werk werd een film getoond, die gemaakt is door ouders en leerlingen van het orkest. Het schimmenspel kreeg veel positieve reacties van de jury. Voor het orkest kwam de jury met cijfers tussen de 8,5 en 9,5 en commentaar als "ik word blij van de manier waarop jullie spelen" en "natuurlijk moet ik af en toe iets schrijven, maar jullie hebben het me wel erg moeilijk gemaakt, BRAVO!!".

Het totaal aantal behaalde punten kwam daarmee op een bijzonder hoge 264,5 punten. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit optreden? Zaterdag 9 april, tijdens het voorjaarsconcert van MPM, zal het opleidingsorkest hun optreden voor u herhalen. Aanvang 19.30 uur in De Lingeborgh in Geldermalsen.

 

BoxmeerGroep

e-Boekhouden.nl
Copyright