Ter afsluiting van het muzikale jaar heeft muziekvereniging Prinses Marijke zaterdagmiddag een concert gegeven op een zonovergoten Marktplein in Geldermalsen.

Niet alleen het fanfareorkest, onder leiding van Willem Stoops, was present. Ook het jeugdorkest liet goed van zich horen. De elf leerlingen van het 'Blaasmuziek is Cool-project' op basisschool de Jan-Harmenshof waren de zeer speciale gastspelers deze middag. Zij waren na het project verder gegaan met acht proeflessen via Prinses Marijke en sloten zo deze muzikale periode af met een echte publieke voorstelling. Ze hadden zich goed voorbereid op hun optreden en leken dan ook helemaal niet zenuwachtig. ,,Al met al was deze zaterdagmiddag een waardige afsluiting van een seizoen vol muziek; van het geven van concerten tot muzikaal educatieve projecten", aldus de organisatie.

Prinses Marijke start maandag 23 september met een algemene muzikale vormingsklas; Music&Fun4Kids. ,,Dé ideale gelegenheid om met muziek en muziekinstrumenten kennis te maken zonder dat je meteen hoeft te weten op welk instrument je wilt spelen", zeggen de leden entohuisiast.
De repetitieavond van het fanfareorkest start na de zomervakantie weer op maandagavond. Belangstellenden zijn met ingang van maandag 19 augustus 20.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen in verenigingsgebouw De Sleutel aan het Maximaplein in Geldermalsen.

e-Boekhouden.nl
Copyright