De jeugd, zowel beginnende als meer gevorderde, muzikanten deden vandaag mee aan de Voorspeelmiddag van Muziekvereniging Prinses Marijke (MPM). Deze vond zaterdagmiddag 15-2-2020 plaats in Basisschool De Morgenster in Geldermalsen.

De allerjongste muzikanten mochten de spits afbijten. Dit zijn de leerlingen van Music&Fun4Kids. Docente Aria Stoops attendeerde ons erop dat het dit jaar: “Het jaar van Beethoven” is. Ik heb het even opgezocht: In 2020 vieren we Ludwig van Beethovens 250ste geboortejaar. Docente Aria Stoops startte op de piano en één voor één kwam er een nieuw muzikantje bij. Een heuse flash mob. Leuk gespeeld samen.
Na dit klassieke werk tijd voor een echte rap. Dit deden ze super goed, en was heel leuk om te zien. Qua muzikaliteit zit het wel goed bij Music&Fun4Kids!

De muziekdocenten van MPM stomen hun leerlingen klaar om hun muziekdiploma(‘s) te behalen, zodat zij daarmee in het Hoofdorkest kunnen plaats gaan nemen. Dat is nodig, omdat de muziek in het Hoofdorkest pittig is.

Voor vanmiddag hebben al de muziekdocenten van MPM zorggedragen voor muziek wat het best bij hun leerlingen past. De leerlingen hebben zich goed voorbereid op hun muziek en soleren deze werken op het podium voor publiek. Spelen op een podium voor publiek is heel spannend. Daarom heel veel respect voor alle deelnemers.
Vanmiddag zijn wel 36 acts de revue gepasseerd.

Trots op onze docententeam!
Trots op onze vele jeugdmuzikanten!

Een kleine foto impressie:

e-Boekhouden.nl
Copyright