Datum: 9 maart 2019, Auteur: Gijsbert Kampert

GELDERMALSEN - De grote zaal van de Lingeborgh stroomde vol met belangstellenden.
Als eerste traden de jongste muzikanten van de vereniging in het voetlicht. Al zingend marcheerden ze het podium op, onder de bezielende leiding van dirigent Aria Stoops. Deze kinderen nemen deel in het project: Music&Fun4Kids. Hierin leren zij de beginselen van samen muziek maken.

Na Music&Fun4Kids liet het Instaporkest, eveneens o.l.v. Aria Stoops tweetal muziekwerken van Ivo Kouwenhoven ten gehore brengen.

Het Opleidingsorkest van MPM, o.l.v. dirigent Aria Stoops hebben hun werken laten horen waarmee ze 6 april 2019 naar het EuroFestival te Heel gaan. Een indrukwekkend groot orkest! Daar zijn we dan ook trots op!

De Slagwerkgroep van MPM, o.l.v. dirigent Kelvin Huiberts lieten een drietal muziekstukken horen. Diverse ritme variaties. De te spelen werken waren: Hit mix on the street, Drumsticks en Latin Lois.

Het Hoofdorkest van MPM, o.l.v. dirigent Willem Stoops bracht zowel voor als na de pauze muziek ten gehore welke gespeeld gaat worden op het Gouden Spiker Festival op 18 mei 2019 te Surhuisterveen (Fryslân), maar ook veel solistisch werk op Saxofoon.
De ster van de avond mag toch wel saxofonist Niek Starmans genoemd worden. Hij is MPM’s nieuwe sax-docent en liet hier een stukje saxofoniteit horen waar je U tegen zegt! Onnavolgbaar snelle loopjes van laag naar hoog. Mooi van klank en spat zuiver. Zo hoor je een saxofoon graag!

IMG 5155 2

Zo bescheiden als dat ik ben, mag ik toch wel stellen dat MPM, zich weer van haar beste kant heeft laten zien en horen. Al de gelederen van de vereniging hebben zich goed gepresenteerd en de opkomst qua publiek/toehoorders was grandioos

Ter voorbereiding op het Gouden Spiker Festival te Surhuisterveen van 18 mei 2019, zal er op 11 mei 2019 door MPM een Try-Out concert gegeven worden.
U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Op naar het volgende Concert van één van MPM’s onderdelen!

e-Boekhouden.nl
Copyright