Zaterdag 17-7-2021

Na de vele regen van de dagen ervoor is het nu prachtig weer. Al zijn we als geheel nauwelijks in ons clupgebouw geweest, bleek het wel heel hard nodig dit oude gebouw met ons allen grondig schoon te gaan maken. Zo hebben we het dak mosvrij gemaakt, het groen rondom het gebouw aangepakt, buitenwanden en ramen schoongemaakt, bibliotheek/archief, keuken, en de oliebollenverkoopgeschiedenis van MPM geruimd en af laten voeren. Vergane glorie van een mooie tijd. Ruimte voor andere nodige zaken.

Als je het mij vraagt, een topdag.

Veel gedaan, goed voor het gebouw, en fijn om straks weer na de vakantie fris te gaan starten.

Bijzonder goed voor de onderlinge sfeer en het “verenigingsgevoel”. Héél belangrijk! Zeker nu!

Zaterdag 10-7-2021 kon door omstandigheden het concert in het Park van Geldermalsen helaas geen doorgang vinden.

De ingestudeerde stukken voor dit concert hebben we onze toehoorders helaas niet kunnen laten horen. Wel fijn dat we (jeugd- en hoofdorkest) het laatste deel van het seizoen toch nog iets hebben kunnen repeteren, ondanks de maatregelen van de overheid.

Zaterdag 4-7-2021

Voor zowel de jeugd als de ouderen hebben we in dit bar slechte ‘muziekjaar’ erg fijn kunnen afsluiten door ‘s-middags vanaf Geldermalsen op de Linge naar Enspijk te kanoën. Vanaf Enspijk op een ouderwetse opoefiets (met terugtrapremmen) van Enspijk naar Geldermalsen te fietsen.

Na afloop gezellig samen te BBQ-en.

De sfeer was top! Niemand in de Linge gekukeld en heerlijk eten na afloop.

Subcategorieën

e-Boekhouden.nl
Copyright