Aan het bestuur,

Na het grote succes van De Betuwe Cup 2014 en 2015,  waarbij alle verenigingen zich van hun beste kant hebben laten zien op een schitterende locatie, kunnen wij u met grote vreugde meedelen dat De Betuwe Cup ook in 2019 georganiseerd zal worden door Muziekvereniging Prinses Marijke Geldermalsen.
Bij dezen nodigen wij u uit om op ZATERDAG  12 OKTOBER 2019 deel te nemen aan De Betuwe Cup.

De Betuwe Cup is van origine een concertwedstrijd voor hafabra-orkesten uit de Betuwe. Elk deelnemend orkest speelt twee muziekstukken (totaal max. 20 minuten), waarvan één stuk kritisch zal worden beoordeeld door twee juryleden. Kortom, een inspeelwerk en een te beoordelen werk. De uit te voeren werken kunt u zelf bepalen.
Elk orkest speelt op haar eigen niveau en ontvangt aan het einde van de dag een uitgebreid verslag met de bevindingen van de jury. Er wordt ingeschreven en gejureerd volgens het divisiestelsel van de KNMO (1e, 2e,3e enz..). Het orkest dat gedurende deze dag het hoogste aantal punten heeft behaald, wint De Betuwe Cup 2019!

De Betuwe Cup wordt niet georganiseerd onder toezicht van de KNMO. Het is dan ook niet van belang dat uw vereniging is aangesloten bij enige landelijke muziekfederatie.

Inschrijfgeld;
Om de kosten die met het organiseren van deze dag samenhangen te kunnen dekken, is het inschrijfgeld vastgesteld op €110,00

Locatie;
De Lingeborgh, Laan van Leeuwenstein 2, 4191 NB te Geldermalsen.

Inschrijven;
Graag vernemen wij of u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan De Betuwe Cup 2019. Wij willen u vragen dit kenbaar te maken door het inschrijfformulier UITERLIJK 15 APRIL aan ons te retourneren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Liesbeth Kool via telefoonnummer 0345-577022.

Orkesten buiten de Betuwe komen tot 15 April op een wachtlijst te staan.

Er kunnen maximaal 16 orkesten meedoen. De deelnemersplekken worden toegekend op volgorde van ontvangst inschrijfformulier.

We zien uw inschrijving graag tegemoet en informeren u z.s.m. over het verdere verloop van dit mooie evenement.
Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag. Zie hiervoor het mailadres of het telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Namens Muziekvereniging Prinses Marijke Geldermalsen,

De Betuwe Cup-commissie
Liesbeth Kool
03455-577022 of 06-47580359
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BetuweCup2019

e-Boekhouden.nl
Copyright